Évi vagyok. Szeretek utazni, történeteket mesélni, és jókat enni. Nem állítom, hogy gyerekkorom óta szenvedélyem a főzés. Igazából kb a 20-as éveim közepéig csak barátnős-borozós estékre használtam a konyhát.

Akkor kezdődött minden, amikor elhatároztam, hogy világgá megyek, és egy óceánjáró hajón kezdtem dolgozni. Fantasztikus helyekre jutottam el, különleges emberekkel találkoztam, és megismertem rengeteg új kultúrát a konyháján keresztül. Mikor kikötöttünk, általában egyetlen cél vezérelt: hogy internetet, és kaját találjak. A finom étel (sem az ingyen wifi) nem volt mindennapos, így megtanultam értékelni, és élevezni, ha megadatott.

A Salt Wine Friends blog ötlete néhány évvel később született meg, egy tál Marinara pizza fölött. Biztos vagyok benne, hogy ebben nagy szerepe volt a pizzának!
Szerettem volna egy helyet, ahol megoszthatom a fotózás, valamint a gasztronómia iránti szenvedélyemet és szabadon játszhatok az étellel. Szerintem:

“Az étel alapvető hedonikus örömöt jelent, érzéki élvezetet, amelyben valamennyien osztozunk, és kedvünket leljük benne. Kár ezt elrontani.”
Yotam Ottolenghi